Mezarına Tüküreceğim 3 Tek Parça 387

Mezarına Tüküreceğim 3 Konusu

Mezarına Tüküreceğim 3 izle, Serinin en sonu olan film Türkçe dublaj yok mu? Filmi full tek parça izle, 2015 yapımı intikam filmi 1080p kalitede sizlerle. Bir devam filmi olan Mezarına Tüküreceğim 3 filmi izleyicisinde ilk filmin başarısı nedeniyle büyük merak uyandırmıştır. Gerilim ve korku dalında uyarlanan filmde, bir köşeye çekilerek yazmış olduğu romanına odaklanmış bulunan genç kadın Jennifer Hills güzelliği ve yalnızlığı ile yerleşmiş bulunduğu mahalledeki adamların dikkatini çeker. Yalnızlığı ile kendini mutlu hisseden yazarımızın başına geleceklerden habersiz sessiz sakin günleri uzun sürmeyecektir. Mahallesindeki kötü niyetli insanlar ona zarar vermek için fırsat kollamaktadırlar.

Mezarına Tüküreceğim 3 izle

Bir gece ansızın genç kadının yaşadığı eve giren adamların tek maksatları sadece genç kadını korkutmaktır. Sadece biraz korku verip onu tekrar yalnızlığı ile baş başa bırakmayı planlamışlardı. Ancak eve girmeleri ile işler beklenmedik bir şekilde çığırından çıkar. Sadece korkutmak için geldikleri kadına kendi evinde işkenceler ederler ve defalarca tecavüze maruz bırakırlar. İşkencelerden ve tecavüzden perişan olan yazarımız zor şartlar altında ölmeden ellerinden kurtulmayı başarır. Kadının artık tek bir amacı bulunmaktadır. Yaşadığı zor anların intikamını almak artık onun hayat tarzı olmuştur. Öldüğünü zannettikleri için gayet rahat davranan saldırganlar için korkunç bir intikam bekliyor olacaktır. Mezarına Tüküreceğim 3 izle sizler için ekledik.

Gerilim ve korku severlerin hiç sıkılmadan, heyecanla izleyeceği bu yapıt gişelerdeki üstün performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yönetmenliğini Steven R. Monroe ’nin üstlendiği yapıt 1 saat 48 dakikalık süresi ile bu alandaki filmlerin makul süresini yakalamıştır.

Sarah Elizabeth Butler

11 Şubat 1985 doğumlu Sarah Elizabeth Butler en iyi Grave filmlerinden birisi olan I Spit On Jennifer filminde başrol oynamıştır. Washington ABD doğumlu ünlü oyuncu Rogers High School ve Güney California Üniversitelerinde eğitim almıştır. I Heart Vampires adlı tv şovunun yıldızı olan ünlü oyuncu göstermiş olduğu üstün performanslar ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Chad Lindberg

Hızlı ve Öfkeli filmlerinden tanıdığımız Chad Lindberg 1 Kasım 1976 yılında doğmuştur ABD ’de doğmuştur. Eğitimini Puyallup High School ve devamında Mount Vernon High School ‘da alan ünlü oyuncu Ekim Gökyüzündeki filmindeki üstün oyuncuğu ile yine sevenlerinin büyük ilgisini çekmiştir. Bir televizyon dizisi olan Ghost Stalkers ’in ortak sunucularından birisi olarak da tanınır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

You might like

© 2024 HD Film izle, Full HD izle - WordPress Theme by WPEnjoy