Bebek – Seed of Chucky 2004 1,069

Korku sinemasında önemli bir yeri olan Chucky serisi seri katil olan Charles Lee Ray’ın ruhunun lanetli bir oyuncak bebek olan Chucky’nin içine girmesini konu almaktadır. Bir büyü sayesinde cehenneme gitmekten kurtulan ruh Chucky’nin bedeninde yaşam bulmuştur. Korku sinemasına yeni bir çığır açan Amerikan yapımı film geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Chucky serisi kült korku filmlerinde ilk sıralarda yer almaktadır. 1988 yılında ilki yayınlanan serinin 5. filmi Chucky 5 (bebek) 2004 yılında vizyona girmiştir.

Chucky ve Tiffany ’nin yeniden insan olmuştur ve evlenmeye karar verirler. Cani bebek Chucky ve kuklacı Tiffany ’nin Glen adını verdikleri bir de bebekleri olur Chucky ve Tiffany ’nin oğulları anne ve babası gibi katil ruhlu değildir. Glen asla onların çocuğu olamaz karakter olarak çok farklıdır. Chucky ve Tiffany ’nin öldürmeye ve şiddete eğilimli olmaları Glen ’in hiç hoşuna gitmemektedir. Glen tam anlamıyla şiddete, öldürmeye karşı bir bebektir. Chucky ve karısı oğullarının bu durumundan hiç hoşnut olmaz. Bu durum karşısında Chucky ve Tiffany çaresizlik ve şaşkınlık içinde kalırlar. Filmin bu serisinde korku ve gerilimin yanında komedi de var.

Filmin yönetmen koltuğunda tüm seriyi yaratan ve yazan Don Mancini oturmakta. Oyuncular arasında Jennifer Tilly, Billy Boyd, Jason Flemyng, Brad Dourif, Redman yer almaktadır. Film 12.000.000 dolar bütçeyle çekilmiştir. Gişe hasılatı ise 26.483.732 dolar olmuştur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

You might like

© 2024 HD Film izle, Full HD izle - WordPress Theme by WPEnjoy